Inschrijving Clubkampioenschappen gestart

Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 30 juni vinden de clubkampioenschappen enkel, herendubbel en damesdubbel plaats. Je kunt je vanaf nu inschrijven.

Wie worden de opvolgers van onze huidige clubkampioenen? In de tweede helft van juni zal dit duidelijk worden. Dan vinden de clubkampioenschappen plaats voor het enkelspel, de dames dubbel en de herendubbel. De clubkampioenschappen gemengd dubbel worden begin september gespeeld.

Uiteraard hopen we weer op een groot deelnemersveld. En wat zou het leuk zijn wanneer we dit jaar ook weer eens wedstrijden in het dames enkel kunnen aanschouwen!

Je kunt je tot en met 4 juni inschrijven via toernooi.nl. Klik hier om direct naar de juiste inschrijfpagina te gaan. Lees voor je inschrijft even goed de wedstrijdreglementen.